Taekwondo

Djokovic (Sèrbia) i Sinner (Itàlia) se citen les semifinals de la Davis

Sèrbia, liderada per l’estat de forma pletòric del número 1 mundial Novak Djokovic, ha derrotat al Martín Carpena de Màlaga a la Gran Bretanya per 2-0 i jugarà dissabte la segona semifinal de la copa Davis davant d’Itàlia (16 h). Els transalpins, amb Jannik Sinner de cap de files, han vençut per 2-1 en la jornada matinal, en una eliminatòria força més igualada. Sinner ha guanyat el seu partit individual contra Tallon Griekspoor –7-6 (3) i 6-1–i també s’ha hagut d’arromangar en els dobles al costat de Lorenzo Sonego. El punt dels neerlandesos l’ha signat Botic van de Zandschulp superant Matteo Arnaldi en el primer partit

Miomir Kecmanovic ha tingut feina per tombar Jack Draper en el primer duel del Sèrbia-Gran Bretanya –7-6 (2) i 7-6 (6)–i Djokovic ha superat per un doble 6-4 Cameron Norrie en el duel de primeres espases. Demà divendres, Finlàndia i Austràlia jugaran la primera semifinal (16h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)