L’Assolim Mataró enfila la classificació cap a la final a quatre i el CN Terrassa presenta candidatura

Les maresmenques han golejat el Tigra Eger (18-6) i les terrassenques han superat amb autoritat el SIS Roma (13-10)

L’Assolim CN Mataró continua imparable el seu periple a la Champions i després de la golejada contra el Tigra Eger (18-6) té pràcticament enllestida la seva classificació per a la final a quatre. De fet, segellarà el bitllet de forma matemàtica si aquesta tarda (16.30 h) el Ferencvàros guanya l’Ethnikos Pireu als penals. Sinó encara tindrà dues jornades per rematar la feina en el grup C. L’equip maresmenc ha dominat el duel de principi a fi (5-2, 3-1, 6-1 i 4-2), amb una gran actuació coral. Els gols han estat molt repartits, tot i que han destacat les quatre dianes de Rita Keszthelyi, i les tres d’Anni Espar i Queralt Bertran.

Després de 5 minuts de tempteig, el CN Mataró ha posat una marxa més i aprofitant les superioritats i marcant en transició ha tancat el primer quart amb un parcial de 5-2. Keszthelyi, Bertran, per partida doble, Cambray i Guiral han estat les autores dels primers gols locals. Sòlid en defensa. amb grans intervencions de Laura Aarts sota els pals, el conjunt maresmenc ha mantingut la iniciativa en el segon quart i amb les dianes de Keszthelyi, de penal, Espar, amb una vaselina, i Sevenich, després d’una recuperació des de la boia, arribava a l’equador amb 5 gols de renda (8-3).

Després del descans llarg, el CN Mataró ja anava embalat. Recuperant pilotes en defensa i sortides al contraatac, el conjunt de Dani Ballart ha anat fustigant el seu rival. Les canoneres de l’equip, Espar (2), Keszthelyi (2) i Van de Kraats han deixat anar el braç. Morell se sumava a la festa i amb un resultat de 14-4 les maresmenques deixaven el partit totalment sentenciat encara amb 8 minuts de joc. L’últim parcial tambe ha estat local (4-2), amb els gols d’Avegno, Bertran, Morell i Van de Kraats.

Piralkova, amb 6 gols, brilla a Terrassa

En el grup A, el CN Terrassa manté intactes les seves possibilitats d’ocupar el primer lloc i aquest migdia ha superat amb autoritat el SIS Roma (13-10). Després d’un primer quart amb alternatives –s’ha passat del 3-0 al 3-3–, el conjunt de Xavi Pérez ha començat a marcar distàncies en el segon i el tercer quart (6-4 i 3-2) i ha sabut mantenir la renda fins al final (1-1). Entre la jove Isabel Piralkova (6), que començar a està en l’òrbita de la selecció absoluta, i la boia Paula Camus (4) han marcat deu dels tretze gols locals. Amb 9 punts, el CN Terrassa es col·loca momentàniament com a líder de grup a l’espera del que passi aquesta tarda a la piscina Pere Serrat (19 h) entre el CN Sant Andreu i l’Ekipe Orizzonte de Catània.