Esquí

L'andorrà Joan Verdú fa tercer al gegant de Copa del Món de Val d’Isère

Després de veure el resultat "estic en shock. Està sent un dia increïble"

Avui Joan Verdú ha entrat en la història de l’esport andorrà en ser el primer esquiador d’alpí que assoleix un podi a la Copa del Món. L’andorrà ha acabat tercer al gegant de Val d’Isère, per darrere del suís Marco Odermatt, que s’ha imposat, i de l’austríac Marco Schwarz, segon.

El camí cap al podi de Verdú ha començat amb una gran primera mànega. L’andorrà aconseguia situar-se cinquè després d’aquesta primera baixada, amb una posada en escena absolutament fantàstica. Verdú acabava la mànega amb +1.26, després de marcar -20 en el primer sector situant-se 7è, +0.98 en el segon situant-se 10è, +0.17 en el tercer sent el 6è i +0.31 en el quart, sent 5è, abans de la meta on arribava amb el +1.26 confirmant aquesta 5ª posició.

A la segona mànega, l’espectacle Verdú s’ha arrodonit amb una baixada que el situava primer a l’espera dels quatre homes que quedaven per darrere. El suís Marco Schwarz arribava a meta i deixava a Verdú segon, però el suís Loic Meillard no aconseguia superar el temps en meta de Verdú i l’andorrà mantenia la segona posició. Restaven per baixar el noruec Henrik Kristoffersen, que tampoc millorava al Joan, i el suís Marco Odermatt que, aquest sí, guanyava la cursa amb 2.13.93, pels 2.14.91 de Schwarz i els 2.15.25 de Verdú (+1.32), que acabava tercer.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)