Pàdel

Els Mestres es decidiran a partir de demà al Palau Sant Jordi de Barcelona

La disputen les vuit millors parelles femenines i masculines, i estaran presents les catalanes Ari Sánchez i Lucía Sainz

El Boss Barcelona Master Final 2023 que ha de decidir els Mestres del pàdel mundial d’aquest any es disputarà a partir de demà en el Palau Sant Jordi de Barcelona. La competició s’ha presentat avui amb la presencia de les dues jugadores catalanes que la jugaran, la reusenca Ari Sánchez, component de la parella favorita, i la barcelonina Lucía Sainz (8); i els argentins Agustin Tapia (1) i Fede Chingotto (4). També hi ha estat presents el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona David Escudé i Ramón Agenjo i Luis Torres del World Pàdel Tour.

Ari Sánchez i Paula Josemaría, formen la parella número 1 mundial i són les favorites a guanyar un títol que s’els hi va escapar l’any passat, també al Sant Jordi, al perdre la final. La reusenca l’ha guanyat dues vegades els anys 2019, amb Alejandra Salazar, i al 2021, amb l’extremenys, la seva companya actual. La barcelonina també va ser Mestra en una ocasió, l’any 2020 fent parella amb Gemma Triay. En la categoria masculina la parella favorita la formen l’argentí Agustin Tapia i el jugador de Valladolid Arturo Coello.

Ari Sánchez i Paula Josemaría debutaran en els quarts de final demà (17 h) contra Tamara Icardo i Maria Riera, la cinquena parella del món. Lucía Sainz fa parella amb l’aragonesa Maria Pilar Sánchez Alayeto i jugaran els quarts divendres (17 h) contra Marta Ortega i Gemma Triay, la segona parella del món. Les semifinals femenines es jugaran dissabte (10 h i 17 h)i la final serà diumenge (10 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)