Pàdel

Ari i Paula cauen en la semifinal del Master

Pàdel. Les números 1 perden per 7-6 (5), 3-6 i 6-2 contra Brea-González, que es juguen avui el títol amb Osoro-Castelló

Ari Sánchez i Paula Josemaría, les números 1 del pàdel mundial, van perdre per 7-6 (5), 3-6 i 6-2 contra l’argentina Delfi Brea i l’andalusa Bea González en la primera semifinal del Master Final al majestuós Palau Sant Jordi, que va establir un nou rècord de públic en un partit d’aquest esport amb 15.779 espectadors, un digne colofó en la darrera cita de la història del circuit World Padel Tour. Ari i Paula van perdre la final del 2022 a Barcelona i havien guanyat el títol de mestres a Madrid el 2021. La reusenca, de fet, aspirava al seu tercer títol Master Final, ja que el 2019, també a Barcelona, va ser campiona al costat d’Ale Salazar. Les rivals de Brea i González en la final són Aranzazu Osoro i Jessica Castelló, que van donar la sorpresa contra Marta Ortega i Gemma Triay: 1-6, 6-2 i 6-4.

Dos punts de servei en el tie-break, un fet no gaire usual, van ser decisius en el desenllaç d’un primer acte molt igualat en què Ari i Paula van anar sempre a remolc, tot i que van tenir un 2-4 favorable en el desempat que no van aprofitar. Brea i González, tercera parella que aspira al segon lloc, va trencar el servei en el primer joc del segon parcial, però Sánchez i Josemaría van replicar amb un 5-1 de parcial i tres trencaments: 6-3. El 3-0 de sortida favorable a l’argentina i la malaguenya va condicionar el desenllaç, i Ari i Paula no van poder redreçar el rumb. Tanquen el 2023 al capdamunt del rànquing mundial amb 13 títols.

Coello-Tapia, eliminats

En el quadre masculí també van caure els números 1, Coello-Tapia, contra Chingotto-Navarro: 6-4, 4-6 i 6-4. S’enfrontaran a Lebrón-Galán. En el capítol de comiats, al matí es va viure l’acte d’homenatge a les germanes aragoneses Mapi i Majo Sánchez Alayeto i, a la tarda, va ser el torn per a l’argentí Juan Martín Díaz, un dels jugadors més genials de la història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)