Waterpolo

Derrota en els penals

Waterpolo. Espanya fa un bon partit contra Croàcia, l’amfitrió i actual campió, domina de dos gols i al final cau en les penes màximes

Espanya 12 Croàcia 14

ESPANYA:Aguirre, Minárriz (1), Granados (2), Sanahuja (2), De Toro, Larumbe (2), Barroso, Cabanas, Tahull, Perrone (2), Mallarach, Bustos i Lorrio.CROÀCIA:Bijac, Buric (1), Fatovic (2), Loncar, Biljka (1), Bukic (2), Vukicevic, Zuvela (1), Marinic (1), Vrlic, Butic, Kharkov (1) i Popadic.PARCIALS:1-2, 5-2, 2-2, 1-3 i penals 3-5.ÀRBITRES:V. Putnikovic (Sèrbia) i Kovacs-Csatlos (Hongria). Van expulsar amb targeta vermella Butic, de Croàcia, i van excloure definitivament Sanahuja i Cabanas, d’Espanya.

La selecció espanyola va perdre en els llançaments de penals contra Croàcia per 12-14 (1-2, 5-2, 2-2, 1-3 i 3-5) en el primer partit del grup A de l’europeu, que es va iniciar a la localitat croata de Dubrovnik. Espanya, amb nou jugadors i el seleccionador catalans, va fer un bon partit, va dominar en algunes fases de l’enfrontament per dos gols de marge (6-4 i 8-6), però va arribar al final del temps reglamentari amb un empat, 9-9. En les penes màximes el conjunt croat, l’amfitrió i actual campió europeu, va anotar les cinc, mentre que Granados no va transformar el segon llançament i el combinat estatal va caure derrotat.

En l’altre partit del grup A, Montenegro va guanyar França en els penals per 20-19, després del 10-10 al final del temps reglamentari. Demà Espanya jugarà contra Montenegro (17.45 h Tdp).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)