Atletisme

Raquel González i Paul McGrath guanyen el títol català de 20 km marxa

Els dos favorits han complert els pronòstics, i Raquel González i Paul McGrath han guanyat el títol en el campionat de Catalunya de marxa que s’ha disputat al Vendrell. Paul McGrath (Cornellà Atlètic) s’ha imposat en els 20 km amb 1h21:29 per davant d’Álvaro López (Pamplona) que ha fet 1h21:43 i que ha participat fora de concurs. La tercera plaça de la prova ha estat per Òscar Martínez (L’Hospitalet) amb 1h26:06 i que ha estat el subcampió català.

En la prova absoluta femenina, també sobre 20 km, la victòria ha sigut per Raquel González (Independent) amb 1h30:15, mentre que la segona plaça ha estat per Cristina Montesinos (Piélagos) amb 1h30:40.

Paul McGrath també ha estat el millor sub-23, mentre que el títol català d’questa categoria femenina ha estat per Laura Monje (Granollers). En sub-20 els campions han sigut Griseld Serret (Avinent Manresa) i Ivan Molina (CA Laietània), i en sub-18, Gina Torres (Lleida UA) i Eloi Anton (Lluïsos).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)