Natació

Presenten credencials

Natació artística. Tió i Ozhogina, segones en les preliminars del duet, i Dennis, tercer en el solo tècnic, lluitaran pel podi en el mundial

Iris Tió, amb un segon lloc en la preliminar del duet tècnic amb l’andalusa Alisa Ozhogina, i Dennis González, amb una tercera plaça en el solo tècnic masculí, van obrir el foc de la delegació catalana en el mundial de Doha amb molt bones expectatives. Els dos nedadors del CN Kallípolis ja van brillar fa mig any en el mundial de Fukuoka, però a la capital qatariana, amb els Jocs de París a l’horitzó, la competència serà més forta.

Al ritme de Michael Jackson i amb una coreografia que ressalta la impressió artística de Tió i Ozhogina, el duet estatal va sumar 258,7199 punts, i només va cedir davant les germanes xineses Liuyi Wang i Qianyi Wang (269,8883). “Hem demostrat que som un duet més consolidat i hem crescut respecte al mundial de Fukuoka, estem contentes de com hem començat, ara toca polir alguns detalls i mantenir-nos en el podi amb vista a la final [demà a les 18 h]”, va comentar Tió després de l’estrena.

En la rutina tècnica del solo, Dennis González va rebre la tercera millor nota (228,7550), rere el prodigi xinès de 16 anys Shuncheng Yang (242,4367) i el colombià Gustavo Sánchez (228,9966), que presentaven els dos programes de més dificultat de sortida. Amb vista a la final de dilluns, Dennis considera que té marge per millorar la dificultat dels elements, clau en les rutines tècniques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)