Atletisme

Mor amb només 18 anys l’atleta internacional del CA Manresa David Pérez

Va competir en l’europeu juvenil del 2022 i s’hi va confirmar com una de les grans promeses del país

David Pérez Bruque, jove atleta internacional del CA Manresa, ha mort als 18 anys per culpa d’una leucèmia diagnosticada fa menys d’un any, segons ha confirmat el mateix club en un missatge de comiat. “Amb molta tristesa la família del Club Atlètic Manresa us volem comunicar que avui la llum del David s’ha apagat. Sabem la sort que hem tingut de poder compartir tants moments amb ell. Com a bon velocista, ha marxat ràpid, discret i silenciosament”, ha escrit l’entitat en un missatge a les xarxes socials.

L’atleta havia destacat des dels seus inicis en diferents proves, però la dels 400 m tanques va ser la que va practicar amb més èxit.Va competir en aquesta distància en el campionat d’Europa juvenil i en diferents competicions internacionals de la categoria júnior amb la selecció espanyola. Després de confirmar-se com el millor a Catalunya de la distància, va ser campió d’Espanya juvenil el 2022 i va competir amb la selecció catalana en el campionat de federacions territorials. Va ser reconegut com una de les millors promeses per l’Ajuntament de Manresa.

L’entrenadora d’en David des dels seus inicis en les proves combinades era l’Eulàlia Torrescasana. La federació catalana i l’espanyola també han escrit missatges de condol a les xarxes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)