Futbol Americà

El campió de la Super Bowl defensa el títol a Las Vegas

Futbol americà. Els Kansas City Chiefs s’enfronten als San Francisco 49ers

Els Kansas City Chiefs i els San Francisco 49ers s’enfronten la matinada de diumenge a dilluns (00.30 hora catalana) en la LVIII edició de la Super Bowl. La gran final i la gran festa del futbol americà es disputarà a l’Allegiant Stadium de Las Vegas. Els de Missouri són els actuals campions i han arribat a la Super Bowl quatre vegades en els últims cinc anys. Els Chiefs van ser els campions els anys 2020 i 2023, mentre que al 2021 van perdre la final. En el seu palmarès tenen tres Super Bowl i busquen la quarta i la segona de manera consecutiva. El conjunt californià ha guanyat cinc vegades la Super Bowl, però la darrera va ser l’any 1995. El 2020 els 49ers també van arribar al darrer partit per al títol, però van perdre contra el Kansas City.

Els Chiefs van arribar a la Super Bowl després de derrotar els Baltimore Ravens (10-17), que havia estat el millor equip de la temporada regular. Els 49ers van superar els Detroit Lions (34-31).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)