Handbol

Esplugues, Ciutat de l’Handbol Català el 2024 i el 2025

S’hi disputaran les dues pròximes edicions de la supercopa de Catalunya

Esplugues de Llobregat serà la Ciutat de l’Handbol Català durant el 2024 i el 2025 després del conveni de col·laboració signat ahir entre l’Ajuntament i la Federació Catalana d’Handbol (FCH). Al saló de plens, han signat l’acord l’alcaldessa Pilar Díaz, el president de la FCH Jaume Fort i el president del Club Handbol Esplugues Les Moreres Albert Bayo. En el marc d’aquest conveni, Esplugues serà el pròxim 28 d’agost l’escenari de la supercopa de Catalunya, al Complex Esportiu Municipal Les Moreres, amb la participació dels dos millors equips catalans femenins i masculins. També s’hi disputarà l’edició del 2025, encara amb data per determinar.

A la ciutat del Baix Llobregat també s’hi farà la celebració de la Festa de l’handbol català, aquest any i el 2025, un acte de caràcter social amb l’objectiu de reconèixer les fites més significatives de l’handbol català i de les entitats i clubs esportius. Enguany, se celebrarà el 8 de novembre i prendrà el relleu de Martorell, que havia estat el marc de les dues últimes edicions.

“Som una ciutat que creu en l’esport base”, ha manifestat l’alcaldessa Pilar Díaz, que ha celebrat que Esplugues sigui la seu “d’aquests esdeveniments de primer ordre”. El president de Club Handbol Esplugues Les Moreres, Alberto Bayo, ha agraït el suport de l’Ajuntament i ha qualificat la celebració dels esdeveniments com un “repte”. “Tindrem als millors jugadors i jugadores d’handbol a Esplugues”, ha subratllat.

Al seu torn, el president de la FCH, Jaume Fort, ha destacat el paper que el Club d’Handbol Esplugues Les Moreres està fent en la popularització d’aquest esport. “Serà una gran festa de l’esport”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)