Tennis

La tricampiona Swiatek venç Gauff i es jugarà el títol de Roland Garros contra Paolini

ACTUALITZACIÓ. La polonesa Iga Swiatek (1) segueix intractable a Roland Garros i s’ha plantat a la seva tercera final consecutiva, en la qual dissabte buscarà el seu quart títol (2020, 2022, 2023). La número 1 del tennis mundial s’ha exhibit contra la nord-americana Coco Gauff (3) per 6-2 i 6-4 en 1h37 en la repetició de la fila del 2022. La velocitat i precisió de la bola de la polonesa, molt agressiva en les restades, ha impedit de nou a la nord-americana desplegar tot el seu potencial. No obstant això, Gauff ha perseverat i s’ha posat amb un amenaçador 1-3 i break amunt. La resposta d’Swiatek, ha estat furibunda i ha tancat el partit en la quarta pilota. Amb 20 triomfs seguits a París, on no perd des dels quarts de final del 2021 contra la grega Maria Sakkari, la polonesa és la gran favorita al títol.

Benvinguda, Paolini

La seva rival en la final de dissabte serà la italiana Jasmine Paolini (12a cap de sèrie i 15a de la WTA), que ha derrotat a la jove russa de 17 anys entrenada per Conxita Martínez Mirra Andreeva –38a de la WTA–per 6-3 i 6-1 en 1h13. La victòria ha estat un exercici de superioritat i veterania davant d’una rival que farà parlar, però que no ha pogut contrarestar l’estat de gràcia de la transalpina, que mai abans havia guanyat dos partits seguits a Roland Garros i que fa el torneig de la seva vida. Molt ràpida de cames i de ment i amb cops virulents molt profunds, Paolini no ha perdut mai el servei. Andreeva, que en els quarts havia eliminat a la bielorussa Aryna Sabalenka (2) –la gran sorpresa fins ara del torneig–, ha afrontat el duel amb molts nervis i amb la pressió afegida d’haver derrotat Paolini a Madrid fa poques setmanes.

Rivals de Granollers- Zeballos

El croat Mate Pavic i el tennista d’El Salvador Marcelo Arévalo (9) s’han desfet dels germans Tsitsipas per 7-5 i 6-4 en els quarts de final del quadre de dobles i seran demà divendres el rivals del Marcel Granollers i Horacio Zeballos (1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)