L’Aalborg destrona el Magdeburg (26-28) a la Champions

L’Aalborg s’ha desfet del Magdeburg, el defensor del títol de la Champions, per 26-28 i demà (18 h) estarà en disposició de lluitar per la seva primera corona europea. La primera semifinal a Colònia ha estat molt anivellada i no s’ha resolt fins als últims minuts, amb els atacs amb set jugadors de l’equip danès, liderat per Mikkel Hansen i amb Mads Hoxer (8 gols) com a braç executor, i les intervencions providencials de Niklas Landin, que havia estat bona part del partit a la banqueta. Els 10 gols d’Omar Ingi Magnusson no han estat suficients per conduir el Magdeburg a la final. L’Aalborg, que ja va jugar i perdre la final del 2021, s’enfrontarà al vencedor del Barça-Kiel (18 h).

El primer acte ha acabat amb taules. En un duel més físic que tàctic, ha destacat la permissivitat arbitral que no ha mostrat cap targeta ni exclusió tot i la duresa de les dues defenses. En l’aspecte anotador han brillat Magnusson (5 gols), pels alemanys, i Hoxer (4), pels danesos. L’equilibri s’ha mantingut durant tota la segona meitat. La parella arbitral ha abaixat el llistó i fins tot ha mostrat una targeta vermella a O’Sullivan (43’). La defensa oberta de l’Aalborg dificultava el joc de combinació del Magdeburg, que ha anat cedint terreny sobre el seu rival i ha sucumbit a les aturades finals de Landin.