Rem

El CN Banyoles manté l’hegemonia

Rem. Revalida a l’Estany el títol de campió de Catalunya per davant del CN Amposta i el RCN Tarragona

L’Estany de Banyoles ha acollit aquest cap de setmana el campionat de Catalunya de rem per a les diverses modalitats de banc mòbil de les categories aleví, infantil, cadet, juvenil, absolut i veterà. L’amfitrió, el Club Natació Banyoles, ha revalidat el títol mantenint l’hegemonia en aquesta prova que ha guanyat consecutivament des de l’any 2013, excepte en l’edició del 2018.

533 embarcacions d’una desena de clubs han pres part en aquesta edició, organitzada conjuntament amb la Federació Catalana de Rem, fent competir esportistes d’entre 8 i 70 anys en totes les modalitats (8x, 4x, 2-, 2x i 1x).

El CN Banyoles s’ha imposat amb molta autoritat i ha superat rècords de participació, amb 152 embarcacions pròpies. Els banyolins s’han endut 30 medalles d’or, 19 de plata i 11 bronzes, liderant el medaller per davant el Club Nàutic Amposta i el RCN Tarragona.

El temps, que es preveia complicat, finalment va respectar la disputa de les regates. Només es van haver d’aturar el diumenge al migdia per un fort ruixat d’uns 20 minuts, acompanyat d’aparell elèctric.

La competició continuarà amb el tancament del calendari de la temporada estatal. Del 21 al 23 de juny Sevilla acull el campionat d’Espanya cadet, juvenil, sub-23 i absolut, en què el club banyolí lluitarà contra el potencial dels equips de Sevilla. El primer cap de setmana de juliol l’Estany de Banyoles serà la seu del Campionat d’Espanya de joves promeses (alevins i infantils) i veterans.

EL BOTÍ

30
medalles
d’or, que aviat és dit, 19 de plata i 11 bronzes ha atresorat el CN Banyoles en el català
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)