Atletisme

Jordan Alejandro Díaz vola a Roma i obté el títol europeu de triple salt amb 18,18 m

L’atleta del Barça ha trencat per primer cop la barrera dels 18 metres i ha escalat fins al tercer lloc del rànquing mundial de tots els temps

L’atleta del Barça Jordan Alejandro Díaz, de 23 anys, s’ha convertit en el gran protagonista de la penúltima jornada de l’europeu de Roma després d’aterrar a 18,18 m en el concurs de triple salt. Díaz, d’origen cubà i que s’estrenava en el primer campionat internacional amb la selecció espanyola, ha trencat la barrera dels 18 metres per primera vegada i ha escalat fins al tercer lloc del rànquing mundial de tots els temps, només per darrera del britànic Jonathan Edwards (18,29 m) i el nord-americà Christian Taylor (18,21 m). El concurs del saltador blaugrana ha estat espectacular i en el quart intent ja havia superat el seu rècord estatal: 17,56; 17,82, x, 17,96, 18,18. Amb el títol assegurat, Díaz ha renunciat a fer l’últim intent. La pugna en el fossar de salts horitzontals ha estat aferrissada perquè la segona plaça ha estat per al portuguès, també d’origen cubà, Pedro Pablo Pichardo, amb 18,04 m. Segur que tots dos traslladaran aquesta rivalitat d’aquí a poques setmanes en la lluitar per la glòria olímpica als Jocs de París.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)