Handbol

Carlos Ortega renova fins al 2027

El Barça anuncia la continuïtat del tècnic, que tenia contracte fins al 2026 i l’allarga una temporada més

El Barça d’handbol ha anunciat la renovació del seu entrenador, Carlos Ortega, fins a la temporada 2027. El malagueny continuarà amb el conjunt blaugrana durant tres temporades més. A l’octubre, Ortega va signar una renovació fins l’any 2026, la qual tenia inclosa l’opció d’una temporada més si l’equip blaugrana guanyava la Champions, cosa que van aconseguir el passat cap de setmana a Colònia.

Ortega va arribar al FC Barcelona l’estiu de l’any 2021. En aquestes tres temporades al càrrec del conjunt blaugrana, ha aconseguit aixecar dos Champions League i tres lligues Asobal, entre altres. En el seu primer curs, la temporada 2021/22, el malagueny va aconseguir alçar-se amb la preuada Champions. En la seva segona campanya, 2022/23, l’equip va practicar un joc excel·lent, superant la marca històrica de partits sense conèixer la derrota a Europa, i va caure derrotat a la tanda de penals a la semifinal de la copa d’Europa. En el present curs, el Barça ha guanyat sis títols de set possibles i ha rubricat un cicle increïble a la Champions: ha aconseguit la tercera en quatre anys i la segona en els tres anys de l’etapa Ortega, consolidant així el projecte esportiu. El palmarès de la secció ha augmentat ja fins a 12 títols de copa d’Europa.

Amb aquesta fita, l’entrenador blaugrana ha establert un nou rècord al convertir-se en l’únic en aconseguir 8 Copes de Europa, 6 com a jugador i 2 com a entrenador, totes elles aconseguides amb el FC Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)