Ciclisme

Paula Blasi guanya la I Volta a Osona i el Massi Baix Ter és el gran dominador

El Massi Baix Ter Women’s Team, de Torroella de Montgrí, ha posat el punt de final a un mes de juny excel·lent dominant de principi a fi la primera edició de la Volta Ciclista a Osona, una prova amb tres etapes (Manlleu, Seva i Tona). Paula Blasi, corredora del conjunt empordanès, ha estat la guanyadora de la classificació general i també ha estat la millor ciclista catalana i de categoria sub23 d’aquesta cursa. Blasi ha completat les tres jornades amb un temps total de 7 hores, 13 minuts i 25 segons, per davant de Marcela Prieto i Agua Marina Espinola, segona i tercera, respectivament. La corredora d’Esplugues de Llobregat, a més a més, ha liderat la classificació de la muntanya amb 41 punts i ha estat segona en la classificació per punts. El cap de setmana ha estat complet per al Massi Baix Ter perquè Susana Pérez, 8ª a la general, ha guanyat les metes volants (18 punts) i Mireia Trias ha estat 7ª. Pel que fa a la categoria cadet, la victòria final ha estat per a Adriana Vargas, mentre que Lluna Jiménez ha estat tercera. Totes dues formen part del Baix Ter Women’s Academy.

Sergi Güell, president del Club Ciclista Baix Ter, en fa la següent valoració: “Hem completat un mes de juny excepcional i hem estat el gran dominador de totes les categories de la primera edició de la Volta Ciclista a Osona. No era una cursa gens fàcil perquè també hi participaven conjunts de categoria UCI, pel que hi ha hagut força nivell. Com darrerament, l’equip s’ha mostrat molt sòlid”.

En la seva primera temporada com a ciclista, Paula Blasi s’ha proclamat campiona d’Espanya sub23 en contrarellotge individual i també guanyadora absoluta del Campionat de Catalunya de ciclisme en ruta. Igualment, va completar el seu debut a la Volta a Catalunya per etapes amb un 34è lloc a la general i sent la desena millor jove de tota la prova. A la Copa d’Espanya, amb opcions de ser guanyadora de la categoria sub23, ha estat cinquena a Abanilla, quarta en dues ocasions (als grans premis d’Ingartza i Cidade de Pontevedra) i tercera a Sueca. També ha ocupat la sisena posició a la Copa Primavera d’El Prat de Llobregat, mentre que al Memorial Fidel Bagan va ser tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)