Tennis

Alcaraz comença amb bon peu la defensa del títol de Wimbledon

Ha superat l’estonià Mark Lajal, per 7-6 (3), 7-5 i 6-2

El murcià Carlos Alcaraz (3) ha començat amb solvència la defensa del títol de Wimbledon superant amb autoritat el primer escull contra l’estonià Mark Lajal, procedent de la prèvia, per 7-6 (3), 7-5 i 6-2 en 2h22 de joc. Coetani d’Alcaraz (2003) i 269è en el rànquing de l’ATP, Lajal ha rendit a bon nivell en els dos primers sets, però s’ha desinflat en el tercer i últim. El pròxim rival del tennista espanyol en la segona eliminatòria serà l’australià Aleksandar Vukic, que va necessitar cinc sets per vèncer l’austríac Sebastian Ofner (6-7, 6-4, 6-4, 3-6 i 7-6).

Lajal, que s’estrenava en un Grand Slam i en un partit contra un jugador top 10, no s’ha deixat endur ni per la novetat ni per la grandesa de l’escenari. Al contrari, ha tingut una gran posada en escena i ha trencat el servei del seu rival en el cinquè joc. La reacció d’Alcaraz ha estat immediata i amb un contrabreak i dos jocs seguits en blanc ha tornat restablir l’equilibri. El primer parcial s’ha hagut de resoldre en el desempat, en què el tennista murcià ha servit millor i l’estonià ha claudicat amb una doble falta final (7-3). En l’inici del segon set s’ha repetit la mateixa història. Un trencament en el segon joc li ha donat la iniciativa a Lajal (0-2). I Alcaraz, com en el primer parcial, ha replicat amb un contrabreak i dos jocs en blanc (2-2). El del Palmar ha fet un altre pas endavant en l’onzè joc i ha rematat en el següent per apuntar-se el segon set per 7-5 (50’). El partit ja feia baixada pel murcià, que ha marcat territori només començar el tercer parcial amb trencaments en el primer i el cinquè joc. Lajal ha salvat una primera pilota de partit en el sisè joc, però en la segona Alcaraz ha rematat la feina amb un cop de dreta creuat.

Jannik Sinner, en quatre sets

En un dels últims partits de la jornada, l’italià Jannik Sinner, cap de sèrie número u, ha necessitat quatre sets per tombar la resistència de l’alemany Yannick Hanfmann (6-3, 6-4, 3-6 i 6-3). Entre els primers caps de sèrie, també han fet els deures en l’estrena a l’All England Club el rus Daniil Medvédev (5) i el noruec Casper Ruud (8), que s’han imposat al nord-americà Aleksandar Kovacevic (6-3, 6-4 i 6-2) i l’australià Alex Bolt (7-6, 6-4 i 6-4), respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)