Gimnàstica

La selecció búlgara guanya la copa del Món de gimnàstica estètica a Tarragona

La selecció nacional de Bulgària va guanyar a Tarragona la copa del món de gimnàstica estètica. El podi el van completar el Minetit de Finlàndia i el Siidisabad d’Estònia. El Minetit va ser el campió júnior, seguit de Bulgària i Estònia. En l’IFAGG Mediterranean Countries, adreçada a les gimnastes procedents de països mediterranis, l’or se’l va penjar el Rítmica Cartagena, segon va quedar el Ciutat de Barcelona i el bronze se’l va endur el Pro Recco Gym italià.

Emmarcada dins del calendari oficial de la Federació Internacional de Gimnàstica Estètica de Grup la prova és la primera competició internacional –en l’àmbit federat–, que s’ha albergat en territori espanyol d’aquest esport. La copa del Món de gimnàstica estètica de grup englobarà un total de quatre competicions que portaran a Tarragona les millors gimnastes d’aquesta modalitat. A l’IFAGG World Cup III, adreçada a les gimnastes sèniors, hi van participar un total de 165 gimnastes en representació de 20 clubs provinents de deu nacionalitats; a l’IFAGG Challenge Cup, adreçada a les gimnastes júniors, hi van competir 143 gimnastes en representació de 17 equips provinents de vuit nacionalitats; a l’IFAGG Mediterranean Countries, adreçada a les gimnastes procedents de països mediterranis, hi van prendre part 437 gimnastes en representació de 58 equips provinents de set nacionalitats i a l’IFAGG Open International, hi van competir 472 gimnastes en representació de 54 equips procedents de deu nacionalitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)