Hoquei sobre herba

Espanya aguanta l’atac de Gran Bretanya (1-2)

Hoquei herba. Les de García Cuenca no van tenir cap ocasió en tot el segon temps

La selecció espanyola femenina, amb quatre jugadores catalanes, va superar la Gran Bretanya en el seu debut a París. Les de Carlos García Cuenca van sortir per feina i ja al minut 4 havien marcat en una jugada individual per la línia de fons de Laura Barrios. Però les angleses van empatat 1 minuts després amb un gol d’Ansley. Però un penal-còrner Lola Riera hva donar avantatge a Espanya abans del descans (1-2). A la segona meitat la selecció espanyola no va tenir cap ocasió de gol amb Gran Bretanya llançada a l’atac. Sort en va tenir Espanya del mal percentatge en els penals-còrner de les angleses que n’han disposat de 13 però sense encert El pròxim partit serà avui (13.15h) contra els Estats Units.