Golf

Scottie Scheffler, l’or que el fa ser llegenda

El número 1 del món i guanyador del Master revalida el triomf dels EUA a Tòquio i David Puig és 40è per un mal desenllaç final

Scottie Scheffler (1996) va revalidar la victòria dels Estats Units en el torneig olímpic masculí, que a Tòquio va ser per a Xander Schauffel (1993). Scheffler lidera el rànquing mundial i perquè a Le Golf National de Guyancourt sumava la seva setena victòria aquest any, entre les quals destaca el Master.

Scheffler va acabar amb 265 cops (-19), amb el britànic Tommy Fleetwood amb 266 i el japonès Hideki Matsuyama amb 267 completant el podi. Jon Rahm acabaria cinquè empatat amb el nord-irlandès Rory McIlroy (269, -15), i darrere seu el francès Victor Perez. El basc disposava de 4 cops d’avantatge quan havia fet 10 forats.

David Puig (La Garriga, 2001) tancava el seu debut en el lloc 40è, després de completar l’última jornada amb 75 cops, 4 per sobre el par. El vallesà va cedir 17 llocs en el darrer recorregut, malgrat començar amb tres birdies seguits que el deixaven -4 (-9 en tot el torneig). Tres cops la pilota a l’aigua en el forat 15, el desencadenant amb un doble bogey en l’últim.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)