Atletisme

Guerrero té una segona oportunitat

La banyolina, desena en la segona eliminatòria de 1.500 m (4:06.60), lluitarà per accedir a les semifinals a través de la repesca. Aquest matí també entren en acció Cristina Montesinos (relleu mixt de marxa), Adel Mechaal (5.000 m) i Josué Canales (800 m)

Desena amb 4:06.60 i amb sensacions estranyes, la banyolina Esther Guerrero no va poder segellar l’accés a les semifinals de 1.500 m de manera directa, però aquest migdia (12.45 h) disposarà d’una segona oportunitat gràcies a les sèries de repesca, una de les novetats del programa atlètic dels Jocs de París. “Tenia moltes ganes de lluitar, però no he tingut sensacions en cap moment. No volia que em passés, però quan faltaven 300 metres i no se m’aixecaven les cames he pensat que demà tenia una altra cursa”, va confessar. En el primer tram i a un ritme relativament còmode, Guerrero va transitar per la meitat del grup rere la plusmarquista mundial, la kenyana Faith Kipyegon. Però quan la cursa es va començar a accelerar no es va poder aproximar a les sis primeres, que es guanyaven el bitllet directe. Va passar al toc de campana en novè lloc i, tot i que inicialment va avançar la italiana Del Buono, no va poder progressar més. Inconscientment es va reservar per a la decisiva cursa d’avui, en què passaran les tres primeres de les dues sèries.

Més enllà del relleu mixt de marxa amb Cristina Montesinos (07.30 h), serà una sessió matinal intensa per a l’atletisme català, amb les sèries de 5.000 m (11.10 h), amb Adel Mechaal, i les de 800 m (11.55 h), amb Elvin Josué Canales.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)