Hoquei sobre herba

L’Índia aparta a Espanya del bronze (2-1)

Rematats al contraatac. L’equip masculí d’hoquei herba ha perdut el bronze (2-1) davant una Índia que ha capgirat el partit malgrat començar perdent, tot plegat per acabar revalidant la mateixa medalla que van aconseguir als Jocs de Tòquio. El guió no ha sortit bé per a Espanya, que tot i avançar-se no ha aprofitat les opcions de penal-corner, fins a deu, i l’Índia n’ha tingut prou en instal·lar una muralla defensiva en la segona meitat per segellar el triomf.

Després d’un primer quart d’equitat, Espanya s’avançava en el marcador amb un gol de Marc Miralles que desmoralitzava al conjunt indi després d’un penal. Semblava que l’equip arribaria a la pausa amb la paella pel mànec, però just abans d’arribar al descans, un penal-corner era aprofitat per Harmanpreet Singh per empatar el partit.

L’equip entrenat per l’irlandès Craig Arthur Fulton ha enganxat a contrapeu a Espanya tornant de la pausa. Un contraatac ben executat altre cop per Harmanpreet Singh ha capgirat el partit per complet col·locant el 2-1.

A partir d’aquest punt d’inflexió, Espanya ha remat a contracorrent. L’equip de Maximiliano Caldas ha tingut fins a deu opcions de penal-corner que no ha aconseguit materialitzar. De fet, aquest ha sigut el gran taló d’Aquil·les al llarg del torneig, amb un percentatge d’encert del 10%.

A falta de setanta segons, Espanya ha desaprofitat fins a quatre opcions de penal-corner i finalment ha sonat la botzina final i l’Índia ha revalidat el bronze olímpic. Tot i això, el conjunt torna a estar entre els quatre millors equips amb un equip jove que té marge de millora.