Atletisme

Esther Guerrero es queda a 4 centèsimes de la final dels 1.500 m

Ha ocupat el setè lloc de la primera semifinal, amb 4:01.94

La banyolina Esther Guerrero ha competit en la seva primera semifinal olímpica i s’ha quedat a un sospir, a només 4 centèsimes, d’accedir a la final dels 1.500 m dels Jocs de París. En un frec a frec final amb Agueda Marqués, la migfondista catalana ha ocupat la setena plaça, just per darrera de la migfondista de Segòvia, que s’ha emportat el sisè lloc i el premi gros d’accedir a la final en el seu debut olímpic. Només 4 centèsimes han separat les dues corredores (4:01.90 i 4:01.94). Totes dues han transitat bona part de la prova en la cua del grup, però han sabut ser pacients i en el tram final han acabat esprintant amb molta força per lluitar per una de les sis places que donaven el bitllet a la cursa definitiva. La victòria ha estat per a la kenyana Faith Kipyegon, subcampiona en 5.000 m i aspirant a la seva tercera corona olímpica en 1.500 m. Tot i el seu bon rendiment, Guerrero s’ha quedat amb la sensació d’oportunitat perduda. “Repetiria aquesta recta final mil vegades. M’he vist molt a prop, penso que he corregut molt bé. He estat pacient i al final he tingut un ensurt, he ensopegat, m’he tornat a refer, gairebé torno a caure un altre cop (..) Ho he intentat fins al final. Tinc la sensació que al final no he pogut arribar buida, que era el meu objectiu, però erem moltes lluitant per aquesta posició”, ha comentat als micròfons de Teledeporte abans de felicitar Agueda Marqués.

En la segona semifinal, la castellana Marta Pérez, vuitena amb 3:57.75, ha esmicolat el rècord espanyol de la tarragonina Natàlia Rodríguez (3:59.51 del 2005), tot i que no ha pogut accedir a la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)