Natació

Iris Tió haurà de brillar demà en la rutina lliure per aconseguir medalla en duet

Natació artística La parella de nedadores espanyoles formada per Iris Tió i Alisa Ozhogina, cinquenes en la classificació després de l’exercici tècnic

Avui ha començat al Centre Aquàtic de la capital francesa la primera jornada de competició en duets de natació artística. La nedadora catalana de 21 anys, Iris Tió que dimecres ja va guanyar la medalla de bronze per equips, ha competit avui també amb la seva companya Alisa Ozhogina.

Tió i Ozhogina han sortit 16 ns de 18 duets. L’ordre es decideix capgirant la classificació de l’últim mundial, per tant, les primeres surten últimes. I la parella espanyola, que va quedar 3a el passat febrer al Mundial de Doha, han sortit antepenúltimes. Les nedadores no han fet la seva millor actuació i amb alguns petits errors de sincronització, s’han hagut de confirmar amb la 6a plaça en la taula i una puntuació final de 254.0816.

El podi provisional el lideren les germanes xineses Liuyi Wang i Qianyi Wang (276.7867). En segona posició hi ha la parella austríaca i terceres les holandeses, entrenades per la catalana Esther Jaumà.

Demà, però, encara poden competir per la medalla fent una bona rutina lliure. Tió i Ozhogina s’ho jugaran tot a partir de les 19:30 h de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)