Waterpolo

El camí dels equips catalans en la champions masculina i femenina està marcat

El Barceloneta ha entrat en la fase de gups i jugarà contra el Marsella i el Vasas

Els equips catalans ja coneixen els rivals contra els que hauran de lluitar per continuar endavant en la lliga de campions masculina i femenina. En la champions masculina el Zodic Atlètic Barceloneta ha entrat directament en la fase de grups i jugarà en el grup C contra el Marsella, l’equip que ha fitxat al seu exjugador Marc Larumbe, i el Vasas Plaket. El quart component del grup sortirà del grup A de la fase prèvia on juga el CN Barcelona. El conjunt barceloní jugarà en el grup A contra el Jug, el Jadran Herceg Novi, el Dinamo Bucarest i el Banja Luka. En el grup D l’Astralpool Sabadell tindrà com a rivals l’Ortigia 1928, el Sabac i el Pays d’Aix.

En la champions femenina l’Assolim Mataró i l’Astralpoool Sabadell han passat directament a la segona fase, juntament amb l’Olympiacòs i l’UVSE Budapest. Els altres tres equips catalans en competició han entrat en el sorteig de grups de la primera. El CN Sant Andreu ha anat a parar al grup A juntament amb Ferencvàros, el De Zaan, el Panionios i el Rapallo. En CN Terrassa jugarà en el grup D contra el SIS Roma, el Digi Eger, el Pallanuoto Trieste i el Kerületi. El CN Catalunya tindrà com a rivals en el grup E el Vouliagmeni, rl Glyfada, l’Spandau 04 i el Widex Donk.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)