Waterpolo

Els camins de Granados i el Barceloneta conflueixen

Waterpolo. La crisi econòmica i institucional del Pro Recco, club pel qual havia fitxat al juny, li ha obert les portes a la tornada al conjunt mariner

Després de dues temporades al Novi Beograd i un fitxatge fallit amb el Pro Recco, per la crisi econòmica del club italià, el català Álvaro Granados (Terrassa, 1998) tornarà a jugar al Zodiac CN Atlètic Barceloneta el curs vinent. El golejador català s’havia compromès al mes de juny amb el Pro Recco, el club més llorejat d’Europa, amb onze Champions en el seu palmarès, però la situació va fer un gir inesperat un mes després. L’entitat transalpina es quedava sense el suport econòmic de l’empresari Gabriel Volpi, el seu principal mecenes durant dinou anys, i això deixava l’entitat en una situació molt delicada.

Sense viabilitat econòmica, la directiva alliberava els jugadors dels acords contractuals i els obria les portes per buscar-se noves destinacions. Tot i que en un primer moment van aparèixer en escena altres equips, semblava clar que la tornada de Granados al Barceloneta era la sortida més clara i factible. I ahir es va confirmar. Acabat d’aterrar de París, on no ha pogut passar del sisè lloc en els Jocs Olímpics amb els seus companys de la selecció espanyola, s’ha ratificat l’acord. “No puc estar més content i agraït per l’oportunitat de tornar a casa. Crec que serà un any increïble. Tenim molt bon equip i anem a buscar la segona”, va dir el jugador en declaracions servides pel club mariner, en referència a la possibilitat de lluitar per la segona Champions. L’acord satisfà les dues parts. Per part del jugador i després del bluf del Pro Recco, s’assegura la continuïtat en un dels grans clubs europeus, amb aspiracions a tot. Per part del club, es reforça amb el màxim golejador de la Champions de les dues últimes temporades i un dels jugadors més cobejats del mercat en l’aspecte ofensiu. Tots hi guanyen.

Format al CN Terrassa, l’internacional català ja havia militat al Barceloneta, del 2017 al 2022. Durant aquest període va guanyar cinc lligues, cinc copes del Rei i tres supercopes d’Espanya. El gran repte serà tornar a lluitar per la Champions, títol que es va assolir el 2014 i després del qual ha certificat tres tercers llocs (2015, 2018 i 2023) com a millors resultats. L’Atlètic Barceloneta també havia estat tercer, el 2013.

Més enllà del fitxatge estel·lar de Granados, el conjunt d’Elvis Fatovic ja tenia la feina feta amb les incorporacions dels hongaresos Vincent Vigvári i Gergo Burian, i els catalans Biel Gomila i Marc Valls, per cobrir la marxa de jugadors importants com Marc Larumbe (Marsella), Miguel de Toro (Ferencvàros), Luke Pavillard i Niko Paul.

PROTAGONISTA

No puc estar més content i agraït per l’oportunitat de tornar a casa. Crec que serà un any increïble
Álvaro Granados

LA DADA

L’equip mariner es reforça amb el màxim golejador de la Champions en les dues últimes temporades
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)