Futbol sala

Esports

Mor als 71 anys l’expresident del Manresa Futbol Sala, Felipe Esteban

Màxim responsable de l’entitat entre el 1991 i el 1993

Qui va ser president de l’Escodines Futbol Sala, actual Covisa Manresa Futbol Sala, Felipe Esteban Alcaraz ha mort a l’edat de 71 anys, segons ha fet públic el mateix club a través de les xarxes socials.

L’entitat esportiva va néixer l’any 1979 sota el nom d’Escodines Futbol Sala. Esteban s’havia integrat el club com a jugador, concretament com a porter. La temporada 1988-89 l’entitat van ascendir a Territorial i dos anys més tard, Esteban va agafar el relleu a la presidència. Durant la seva etapa de tres anys, va tenir dos entrenadors, Joan Oliva (1990-92) i Pere Joan Pusó (1992-93). En la seva darrera temporada el club va aconseguir ascendir per primera vegada la 1a Nacional B, l’actual 3a divisió, i a més, aquell mateix any, l’equip va guanyar la Copa Catalana.

Va ser substituït per Vicenç Chueco, el qual va haver de fer front a diversos problemes econòmics, i tot i que l’equip es va proclamar campió de lliga la temporada 1993-94, per motius econòmics el club no va poder ascendir a 1a Nacional A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)