Vela

Es busca l’aspirant

Vela. El Luna Rossa i l’Ineos afronten la final de la copa Louis Vuitton per lluitar contra el New Zealand, el defensor de la 37a Copa Amèrica

El Luna Rossa Prada Pirelli italià i l’Ineos Britannia anglès inicien avui la final de la copa Louis Vuitton amb l’objectiu d’aconseguir la segona plaça de finalista de la 37a Copa Amèrica a Barcelona. L’actual campió és l’Emirates New Zealand que espera en la final. El segon finalista serà el primer vaixell AC75 que guanyi set de les 13 regates que es disputaran fins al 7 d’octubre. Es faran dues regates per jornada tret de l’últim dia, amb una de prevista, i també hi ha jornades de descans o per recuperar. En la semifinal l’equip italià va patir per superar l’American Magic nord-americà per 5-3, mentre que el conjunt anglès va ser superior a l’Alinghi suís: 5-2. Avui també es disputarà la final juvenil. Entre les dues regates de la final de la Louis Vuitton, els AC40 del Luna Rossa italià i l’American Magic nord-americà lluitaran pel títol paral·lel.

13 regates, al millor de 7
Avui 2 regates
Demà Descans o recuperació
Dissabte 28 2 regates
Diumenge 29 2 regates
Dilluns 30 Descans o recuperació
Dimarts 1 2 regates
Dimecres 2 2 regates
Dijous 3 Descans o recuperació
Divendres 4 2 regates
Dissabte 5 1 regata
Diumenge 6 Descans o recuperació
Dilluns 7 Descans o recuperació
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)