Vela

Igualtat en el primer dia de la final de la copa Louis Vuitton

El Luna Rossa i l’Ineos Britannia guanyen una regata cada un (1-1)

La final de la copa Louis Vuitton s’ha iniciat amb força igualtat i amb una victòria per a cada equip. El Luna Rossa Prada Pirelli italià s’ha imposat en el primer enfrontament de la jornada i l’Ineos Brittania anglès ha guanyat en el segon (1-1). Demà hi ha jornada de descans i la competició torna dissabte amb dues noves proves d’aquesta fase de la copa Amèrica que s’està disputant a Barcelona.

En la primera regata el Luna Rossa ha superat en la sortida a l’Ineos Britannia i sempre s’ha mantingut al davant. En la primera boia els italians han aconseguit un marge de 11 segons, i en el pas per la cinquena, superat la meitat de la prova, ha arribat a tenir un avantatge de 36. Els dos vaixell han disposat de molt de vent, més de 20 nusos, i han arribat a superar els 50 nusos de velocitat sobre l’aigua. En els dos trams finals, dels vuit previstos, l’Ineos Britannia s’ha deixat anar i el Luna Rossa s’ha imposat amb 27:03 i 46 segons d’avantatge.

L’equip anglès ha reaccionat en la segona regata, ha estat el millor en la sortida i després d’un primer tram molt igualat en que s’han anat passant, l’Ineos Britannia ha arribat a la primera boia amb 7 segons de marge. El Luna Rossa s’ha mantingut molt aprop del vaixell anglès durant tota la regata, però en cap moment han pogut superar al seu rival. L’Ineos Britannia ha guanyat amb un temps de 27:25 i els italians han arribat a 18 segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)