Vela

Domini italià en el mundial de la classe RS21 a L’Escala

Pietro Negri, Niccolo Bianchi, Giovanni Meloni i Camilla Cordero di Montezemolo, integrants de l’equip italià Stenghele, son els nous campions del mon de la classe RS21. Dario Levi, Jas Farneti, Stefano Cherin i Fausto Surini del Fremito D’arja eren els subcampions amb els mateixos punts (63) que el tercer classificat, el també italià Caipirinha de Martin Reintjes, Francesco Rubagotti, Daniele Cassinari i Giulio Desiderato. L’Stenghele acabaria amb 59.

La categoria per als no professionals seria per als lituans Raimondas Siugzdinis, Klaudio Kliucinskas, Egle Kivisikk i Andrius Ramonaitis. L’TA238 de Riccardo Benvenuto, Riccardo Vincenzi, Duccio Abolaffio i Diego Larcher eren segons i completaven el podi el també transalpí Nox Oceani 285 de l’armador Andrea Nocella, amb Andrea de Matteis a la canya, Riccardo Serra, Matteo Paulon, Tito Morbiducci i Giorgio Nocella de tripulants.

Walter Brandesky, Toni Castells, Vicenç Batlle i Valentín Baraibar, representant l’estat espanyol i L’Escala son 33ns a la general d’un campionat que aplegava 164 regatistes de 10 països, que des de dimecres fins aquest dissabte han tingut condicions dures i variables, amb vents tèrmics, de ponent i tramuntana a la Badia de Roses i el Mar d’Empúries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)