Handbol

El Barça supera l’Al Ahly amb molta comoditat (23-31)

El rival en les semifinals del mundial de clubs serà el Veszprém

El Barça ha superat l’Al Ahly, l’amfitrió, amb molta més facilitat de la prevista (23-31) i ha quedat emparellat amb el Veszprém en les semifinals del mundial de clubs, que es disputen dimarts a El Caire. En l’altra semifinal se les heuran el conjunt egipci, com a millor segon classificat de grup, i el Magdeburg, el defensor del títol, com a millor primer. L’equip blaugrana ha jugat amb una marxa més que el seu rival i al descans (10-17) ja tenia el triomf pràcticament lligat. Aleix Gómez, amb 6 dianes, ha estat el màxim golejador, tot i que Dika Mem ha estat designat com a jugador més valuós.

El Barça ha arrencat a tota velocitat davant un rival que ha apostat clarament per alentir el ritme. L’Al Ahly ha necessitat gairebé 5 minuts per veure porteria, mentre el conjunt blaugrana continuava amb velocitat de creuer i ampliant diferències en el resultat (3-7). El temps mort de Stefan Madsen i les contínues rotacions no han canviat el panorama per a un Barça que jugava molt còmode i arribava a la mitja part amb el triomf encarrilat (10-17). Emil Nielsen presentava millors números que la porteria rival, mentre que Aleix Gómez era el màxim golejador, amb cinc dianes.

Amb el partit decidit, el ritme de joc ha decaigut després de la represa. L’Al Ahly ha continuat jugant a mig gas i el Barça no ha tingut necessitat de forçar la màquina per mantenir la renda sense problemes. En tot cas, Carlos Ortega ha tingut la possibilitat de dosificar els seus jugadors pensant en el duel de semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)