Handbol

El Barça fa aigües en defensa i cau contra l’Al Ahly (32-29) en la pugna pel tercer lloc del mundial

El Barça marxarà del mundial de clubs d’El Caire amb la quarta posició després d’haver sucumbit clarament contra l’Ah Ahly egipci (32-29), que ha portat la iniciativa de bon començament. Les llacunes defensives del conjunt blaugrana –avui amb Thiagus Petrus fora de la convocatòria– han donat ales a l’equip local, que ha sortit molt més predisposat per afrontar aquest partit. La porteria local ha tingut molt més aportació que la catalana i Abderrahman Taha, que ha jugat a la segona meitat ha estat escollit el jugador més valuós del partit.

L’Al Ahly ha sortit a totes. Amb una defensa molt intensa, amb un Mohamed Ibrahim incommensurables sota els pals (11 aturades a la primera meitat), i anotant amb molta facilitat el conjunt egipci ha passat per sobre del Barça durant gairebé tota primera meitat. Precipitat en atac i fent aigües en la rereguarda, l’equip blaugrana no ha pogut aturar l’allau de joc local. Liderat per les canonades de Mohsen Ramadan (5 de 5), el conjunt local ha obtingut una màxima renda de 8 gols (16-8). Només en el tram final, amb Gonzalo sota els pals, l’equip de Carlos Ortega ha pogut reaccionar i marxar al descans amb un resultat més ajustat (18-15), amb un parcial final de 2-7.

Després de la represa, el Barça ha continuat amb la remuntada i amb bones accions de Domen Makuc s’ha situat a un sol gol després d’una transició culminada per Aleix Gómez (21-20). Stefan Madsen ha demanat temps mort i pogut aturar la dinàmica blaugrana. L’Al Ahly s’ha tornat a activar i després d’un intercanvi de gols i ha tornat a obrir una escletxa (27-23). Ortega ha tornat a demanar temps mort i ha ordenat una defensa 5-1, però el conjunt egipci no ha abaixat el llistó i amb grans intervencions d’Abderrahman Taha, l’inquilí de la porteria a la segona meitat, s’ha emportat la victòria i el tercer lloc per 32-29.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)