Voleibol

El Sant Pere i Sant Pau i el DSV Sant Cugat, campions de la Lliga Catalana

El CV Sant Pere i Sant Pau, el DSV CV Sant Cugat, el Premià de Dalt Maresme, el CV Sant Quirze i el CV Reus són els cinc equips catalans que han aconseguit el primer títol de la temporada 2024-2025 en el voleibol català. Després de dos intensos caps de setmana amb una participació de pràcticament una trentena d’equips presents en competició estatal, només uns pocs escollits han aconseguit fer-se amb el títol de la Lliga Catalana.

El CV Sant Pere i Sant Pau va acollir la fase final de la Lliga Catalana de Superlliga Masculina, que va acabar guanyant el conjunt local, després de superar per 2-1 al CV Roquetes de Superlliga 2. Els cooperativistes van guanyar a la semifinal al Vikings Vòlei Prat per 3-0, mentre que els roquetencs també es desfeien del Barça Voleibol per 2-1.

La jornada final de la Lliga Catalana de Superlliga Femenina (Lliga Iberdrola) va disputar-se en el Pavelló de Valldoreix, on el conjunt local es va endur el títol després de superar un altre cop, per 3-0, al Barça CVB. En un partit més que disputat, els petits detalls varen marcar el destí de l’encontre, finalitzant així la seva preparació per a la màxima competició del vòlei espanyol femení, que donarà inici la pròxima setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)