Handbol

Repte vallesà a Polònia

Handbol. El Fraikin Granollers enceta la fase de grups de la lliga europea contra el Górnik Zabrze (20.45 h) en un moment dolç

Amb la moral pels núvols pels tres triomf seguits en l’Asobal, el Fraikin Granollers inicia avui a Polònia, a la pista del Górnik Zabrze (20.45 h), la fase de grups de la lliga europea i el dia 15 rebrà al Palau el Montpeller, el teòric rival més fort. Completa el grup B el Bjerringbro-Silkeborg danès. L’equip vallesà va ser subcampió fa dues temporades i enguany es va guanyar el dret a jugar la fase després d’eliminar el Kristianstad en la prèvia. Els dos primers de cada un dels vuit grups passen a una fase principal en què s’arrosseguen els resultats. El tècnic Antonio Rama no podrà comptar, per les conegudes baixes, amb l’extrem dret Sergi Franco, amb problemes a l’esquena, ni l’extrem esquerre Pablo Guijarro, amb un esquinç al turmell. “Una de les nostres principals senyes d’identitat és córrer; serà una de les maneres de contrarestar el seu avantatge físic”, afirma el capità Antonio García. El Granollers és un dels equips amb menys estatura, pràcticament en tots els partits es veurà en una notable inferioritat física. Per això, és important “desenvolupar totes les variants en l’atac estàtic”, explica García. “Ens adaptem a les diferents propostes defensives que ens facin”, admet. Segons García, el Górnik Zabrze, “s’assembla, salvant les distàncies, al Kristianstad”. “Poden patir una mica més que nosaltres en el joc col·lectiu”, destaca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)