El Granollers s’estrena a la fase de grups de la lliga europea amb un triomf contra el Górnik (32-36)

El Fraikin BM Granollers ha començat amb bon peu la fase de grups de la Lliga europea i ha sumat una victòria clau a la pista del Górnik Zabrze (32-36) per mantenir intactes les seves aspiracions per obtenir una de les dues places per a la fase següent. Les sortides al contraatac i l’aportació de Roberto Rodríguez sota els pals han estat determinants per arribar al descans amb un contundent 15-21, una renda que han sabut gestionar durant la segona meitat. Els màxims anotadors del conjunt d’Antonio Rama han estat Antonio Garcia i Víctor Romero, tots dos amb sis gols.

El Granollers ha començat amb una marxa més que el seu rival. Les aturades de Roberto Rodríguez i les transicions culminades per Víctor Romero han marcat els primers minuts de joc en què els vallesans han portat la iniciativa (4-7). L’aparició en escena de Piotr Wyszomirski, que ha fet aturades de molt mèrit, ha donat ales al seu equip. El Górnik Zabrze ha capgirat el resultat (13-11), però ha estat un miratge. El Granollers, amb l’aportació de Tarcisio Freitas, ha ajustat la defensa, Roberto ha tornat a aparèixer sota els pals i el conjunt català ha posat la directa per arribar al descans amb una màxima renda de 6 gols (15-21).

En la segona meitat, Antonio Garcia ha assumit els galons i ha exhibit el seu repertori de llançaments per frenar les embranzides del Górnik Zabrze, que en diverses ocasions s’ha situat a només 3 gols. Com en el primer temps, les aturades de Roberto i el pas endavant en defensa han estat claus perquè el Granollers pogués acabar cantant victòria per 32-36.