Patinatge

Fontajau torna a quedar petit per gaudir del millor patinatge català

Fontajau s’ha tornat a quedar petit. Els 5.500 seients s’han omplert un any més per veure, gaudir i xalar amb el millor patinatge català que, objectivament, és el millor del món. Avui Girona ha vibrat un any més amb el Catalunya Stars, la gala de final de temporada de la federació catalana de patinatge on els patinadors que han anat al mundial o han fet podi al català, sigui en categoria que sigui (Individual, grups xous, solo dance, etc), s’agrupen en tres grups: el vermell, el groc i el blau.

Una competició amb ànim de festa que ningú es vol perdre. I és tant cert que ningú s’ho vol perdre que avui fins i tot, la patinadora Naroa Ruiz de l’AS Cunit ha patinat amb el canell pràcticament trencar. La patinadora de bilbao que ara viu a Cunit bàsicament per patinar, va fer, amb una mà a la cintura, el seu programa d’individual en Solo Dance (4t europeu) i el del grup petit (Campions de tot).

La tarda ha començat amb les actuacions dels més petits, els patinadors júniors i els grups júniors i ha acabat amb els esperats sèniors en individual i els grups xou gran. Amb les bandaretes grogues, vermelles i blaves a l’aire Fontajau ha animat als millors patinadors catalans de nivell mundial. Els grocs van guanyar -que en aquesta competició és el de menys- amb un total de 386.8 punts. Els van seguir l’equip blau amb 384.9 i el vermell amb 382.4. Però avui no anava de guanyadors sinó d’ ensenyar que el patinatge català és el millor del món i que la gent s’hi bolca, el viu i, sobretot, el gaudeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)