Natació

El Girosona, Gran Premi Diputació de Girona

El Circuit Girosona passa a denominar-se Gran Premi Diputació de Girona i, en la seva catorzena edició, compta amb les mateixes proves que l’any passat; la primera de les quals el 9 de novembre a Olot. El Trofeu Raül Ramos obre com és habitual el calendari de la competició, per a nedadors nascuts abans del 2012, i que es completa amb el Trofeu Josep Tresserras al Club Natació Banyoles (8 febrer), el Trofeu Mercat del Ram al Club Natació Vic-ETB (5 abril) ; el Trofeu Lloret - Memorial Sensei Fusano al Club Natació Lloret de Mar (24 maig) i el Trofeu Ciutat de Girona - Memorial Lluís Masberenguer, al GEiEG (7 juny)

Els bracistes Brenton Cabello, Marina Garcia o Jessica Vall, que encara mantenen vigents els seus rècords, son alguns dels participants més destacats en les anteriors edicions del circuit, presentat aquest dijous a la Diputació de Girona. L’acte l’encapçalava el diputat d’Esports, Jordi Masquef i també hi havia el president de la Federació Catalana de Natació, Ramon Bosch, i el director tècnic de Girosona, Joan Parra; a més del delegat de Girosona de la Federació Catalana de Natació, Albert Comas, i els presidents dels cinc clubs.

“Volem reforçar i potenciar la competició d’alt nivell al nostre territori per tal que els nedadors gironins i osonencs puguin compartir piscina al costat de nedadors de primeríssim nivell. A més, aquest circuit projecta la nostra demarcació i dinamitza la pràctica esportiva als nostres municipis i a les seves entitats esportives” deia Masquef, mentre Bosch posava en valor: “Aquest circuit és un model de referència, que es podria perfectament extrapolar a la resta del país, i com a gironí, me’n sento orgullós, perquè està arrelat al territori i funciona molt bé. Hi han participat nedadors que han brillat a l’elit, i s’han assolit marques molt destacades.”

Els clubs de Castellfollit, Santa Coloma de Farners, Figueres, Roses, Palafrugell, Palamós, Centelles i Torelló també col·laboren amb el circuit, que en la darrera edició va aplegar un miler de participants i que en aquesta, s’augmenta la dotació econòmica dels premis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)