El Sant Andreu i el Sabadell inicien la Champions amb victòries clares

El Terrassa perd el primer partit a casa

El CN Sant Andreu i l’Astralpool Sabadell han iniciat la lliga de campions femenina amb dues victòries clares, mentre que el CN Terrassa ha perdut el primer partit. Demà s’estrenarà l’Assolim Mataró.

El CN Sant Andreu ha iniciat la fase de grups amb una victòria molt plàcida al superar el BVSC Manna hongarès per 18-5 (6-2, 3-0, 3-3 i 6-0). Des del primer quart les jugadores del conjunt barceloní s’ha distanciat en el marcador, han arribat al descans amb un clar 9-2. En el tercer període s’ha agafat un xic de descans en atac, però en els darrers vuit minuts han tornat a imposar-se clarament fins al 18-5 final. Ariadna Ruiz ha anotat 4 gols, mentre que Gisel·la Farré, Alba Muñoz i Elena Ruiz n’han fet tres cada una.

L’Astralpool Sabadell s’ha imposat a la pista del Dunaujvaros hongarès per 8-13 (1-3, 1-3, 3-5 i 3-2) en un partit que ha dominat des del primer quart i que ha sentenciat poc a poc. Al descans guanyava per 1-6 i en el tercer període ha incrementat la seva avantatge fins una màxima avantatge de sis gols (5-11). Bea Ortíz ha marcat quatre gols, mentre que Rita Keszthelyi n’ha anotat tres.

El CN Terrassa ha cedit en el seu primer partit a casa i ha estat derrotat per 11-16 (5-6, 1-2, 4-5 i 1-3) pel Vouliagmeni grec. L’enfrontament ha estat força disputat , 6-8 al descans, però a partir del tercer període el conjunt visitant ha dominat més. Isabel Piralkova ha marcat tres gols

L’Assolim Mataró tancarà demà (13 h) la primera jornada de la champions amb la seva visita a la piscina del Polar Bears neerlandès.