Més esport

SURF DE NEU

CAMPIONAT DEL MÓN

Pròxima estació, La Molina

El mundial de surf de neu es va traslladar ahir de Barcelona a La Molina, on es disputaran les cinc proves restants del programa. La primera presa de contacte amb l'estació cerdana va ser la que van tenir els participants en la prova de snowboard cros, que van fer els entrenaments oficials a la pista dels Alabaus, de 650 metres de longitud i un desnivell de 120 metres. Avui es disputaran les classificatòries d'aquesta modalitat per a la final de demà.

La prova compta amb una inscripció de luxe. En la categoria femenina, hi participarà l'actual campiona de la copa del món i vencedora en els Jocs de Vancouver, la canadenca Maella Ricker. També hi serà la campiona del món actual, la noruega Helene Olafsen. En la categoria masculina, hi haurà els actuals campions dels Jocs Olímpics, el nord-americà Seth Wescott, i de la copa del món, el francès Pierre Vaultier. Anna Amor serà l'única catalana en aquesta competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)