Més esport

SURF DE NEU

CAMPIONAT DEL MÓN

Karl i Zavarzina, or en paral·lel gegant

Els catalans Isaac i Rubèn Vergés i Oriol Fargas no es van classificar per a la final de migtub

L'austríac Benjamin Karl i la russa Alena Zavarzina van ser els triomfadors en la tercera prova del mundial de surf de neu de la Molina: el paral·lel gegant. La prova, que consisteix en eliminatòries en les quals els competidors baixen per dos traçats idèntics, es va disputar a la pista del Pedró, a la zona dels Alabaus.

La final de la categoria masculina va enfrontar Karl, campió de la copa del món i líder de l'actual, amb l'eslovè Rok Marguc. Pel camí, van quedar desqualificats altres favorits, com el canadenc Matthew Morrison i el francès Sylvain Dufor. La cursa definitiva va coronar Karl, que ja havia guanyat un títol mundial en paral·lel gegant. L'italià Roland Fischnaller va acabar tercer.

La prova femenina, en canvi, la va guanyar una rider que no estava entre les favorites. Zavarzina es va desfer en les semifinals de la campiona vigent, Fraenzi Maegert-Kohli, i en la final, de l'experimentada Claudia Riegler. El bronze va ser per a Doris Guenther.

Ahir també es van fer les proves de classificació del migtub, en les quals Rubèn i Isaac Vergés i Oriol Fargas es van quedar sense plaça per a la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)