Voleibol

VOLEIBOL

SUPERLLIGA

El SPiSP té a les mans marcar distàncies respecte al descens

El Tenerife, però, arriba refet després de vèncer el cuer

El d'avui a casa contra el Tenerife Sur serà un dels partits més importants de la història recent del Sant Pere i Sant Pau perquè s'hi juga una bona part de les possibilitats de mantenir-se. No totes, però un triomf el deixaria ben situat i una derrota, en canvi, li complicaria molt la vida, potser fins i tot massa. D'entrada, caure contra els canaris implicaria tornar a la zona de descens, ja que el Tenerife és penúltim i els tarragonins, antepenúltims, tots dos amb 11 punts i trajectòries paral·leles. En la primera volta, el conjunt d'Alberto Toribio va esgarrapar la primera victòria del campionat (2-3) en un partit en què l'oposat argentí va sobrepassar els 40 punts. Ara, continua sent el referent en atac dels cooperativistes, però tot indica que els companys s'han despertat i d'això es tracta, de no deixar-lo massa sol. Els canaris arriben revitalitzats després d'haver guanyat per 0-3 a la pista del Caravaca i de deixar-lo pràcticament condemnat. L'equip de John García va ser capaç de salvar quatre pilotes de set en el segon, i el Caravaca es va ensorrar per sempre més. El SPiSP, en canvi, va perdre a la pista murciana, un error que cal esperar que no li passi factura.

L'enfrontament contra el Tenerife és el segon d'una trilogia consecutiva a casa fonamental per als interessos tarragonins. Dissabte passat el SPiSP es va desfer del Multicaja, avui rep el Tenerife i dissabte vinent tindrà com a rival l'esmentat Caravaca.

El Tenerife manté el mateix bloc de la primera volta, però amb la baixa sensible del central nord-americà Sam Moisenco, que en el partit contra els tarragonins va anotar 19 punts i va clavar 8 bloquejos. Moisenco estava oferint un bon rendiment, però s'ha hagut de quedar als Estats Units per problemes personals. Els jugadors més representatius del Tenerife són Haroldo Lino, un central de molta qualitat, i l'oposat veneçolà Liovi Lamus.

Equip PJ PG3 PG2 PP1 PP0 PF PC PT
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)