Hoquei sobre herba

HOQUEI SOBRE HERBA

DIVISIÓ D'HONOR

L'Atlètic s'apunta la lliga regular

L'empat (2-2) al camp del principal rival, el Club de Campo, els permet defensar la primera plaça

El treballat empat a dos gols signat ahir per l'Atlètic Terrassa al camp del seu principal rival, el Club de Campo, va permetre als grocs tancar la fase regular en el primer lloc de la taula que, per tant, gaudiran del factor camp a favor en el play-off pel títol. De retruc, i a banda d'assegurar-se la plaça per a la lliga europea del proper curs, es treuen l'espina de la passada copa del Rei, en què els madrilenys els van superar en la final (3-1). El millor goal average dels atlètics en els enfrontaments directes els ha afavorit a l'hora de desfer l'empat a punts (17) a la taula. En semifinals –al millor de tres partits– es trobaran amb l'Egara, quart classificat després d'empatar al camp del Polo (3-3). L'equip barceloní, per la seva banda, queda emparellat amb el Club de Campo.

Domini madrileny en noies.

En la divisió d'honor femenina, el Club de Campo va mantenir el primer lloc de la taula gràcies al triomf sumat a Sant Sebastià (1-2), que va neutralitzar el triomf del Polo contra l'Egara (1-0). Les madrilenyes s'enfrontaran a les egarenques en les semifinals, mentre que el Polo ho farà contra la Real Sociedad, amb el factor camp a favor. El CD Terrassa, per la seva banda, tanca la temporada en el sisè lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)