Hoquei sobre herba

HOQUEI SOBRE HERBA

EUROLLIGA

Els penals aparten l'Atlètic de la final

Els errors d'Enrique i Oliva condemnen les aspiracions vallesans de «final four»

Oliva havia avançat els catalans i en la segona part Schickendantz firmava l'empat

Un partit amb molt joc al centre del camp i poques ocasions de gol és el que van disputar ahir l'Atlètic Terrassa i el Club de Campo en el marc dels quarts de final de l'Eurolliga. Un guió de partit molt marcat per la importància de la cita, en què els vallesans van saber colpejar primer. Mitjançant Roc Oliva es van avançar i van dominar territorialment sense poder augmentar l'avantatge.

En la segona part, el Club de Campo, un xic més ambiciós per l'obligació d'empatar, va assolir l'empat en un penal que va saber transformar Schickendantz, posteriorment decisiu una altra vegada. El duel es va decidir en la tanda de penals, després d'una pròrroga infructuosa en què cap dels dos equips va trobar porteria. En els penals, Sergi Enrique i Roc Oliva van fallar els seus llançaments. Willy Schickendantz i Bosco Pérez-Pla, en canvi, van marcar del cantó madrileny i van classificar el seu equip per a la final four de la competició que se celebrarà els dies 11 i 12 de juliol. L'Atlètic, però, haurà d'esperar un altre any.

ATLÈTIC TERRASSA
1 (0)
CLUB DE CAMPO
1 (2)
ATLÈTIC TERRASSA:
Peñalba, S. Enrich, S.Enrique, Delàs, Freixa, Guerrero, Oliva, Carrera, Castelló, Sala i Ballbé –equip inicial–; Castelló, Michel, Torrente, Peremiquel i Pujal.
CLUB DE CAMPO:
Trenchs, Gormley, Pérez-Pla, Sojo, K. Rodríguez, Sauquillo, J. Fernández, Mir, Edi Tubau, Schickendantz i Markowski –equip inicial–; Lasso, Lainz, Iding, Marín i Aguilar.
GOLS:
1-0 (12') Oliva. 1-1 (50') Schickendantz. En la tanda de penals: 1-2 Schickendantz. 1-3 Pérez-Pla.