Esport i política

Maldonado nega haver pressionat Moner

L'exsecretari general diu que no es fica en els afers interns de les federacions i desmenteix haver pensat en un substitut

L'antic secretari general de l'Esport i actual responsable de la sectorial d'Esports de Convergència Democràtica de Catalunya, Josep Maldonado, va voler negar ahir que hagi actuat de manera directa o indirecta per forçar el relleu de David Moner al capdavant de la UFEC, tal com va publicar aquest diari en l'edició de dijous i va insinuar el mateix president de la unió de federacions en l'acte d'ahir a Barcelona. «La veritat és que no sóc ningú per interferir en els afers interns de les federacions i, lògicament, no puc demanar a Moner que es presenti a una reelecció o no; això és cosa seva», va remarcar el senador convergent.

Maldonado també va assegurar que no havia parlat amb ningú ni «tan sols pensat remotament» en algú per aquest càrrec. «Qualsevol altra cosa que es digui és per intoxicar les relacions que hi ha entre Moner i jo mateix», va afegir Maldonado, que també va voler deslligar la seva figura de la d'Enric Masip: «No se m'hauria acudit mai demanar a una persona amb contracte amb el FC Barcelona que es postulés per qualsevol altre càrrec.»

Moner va criticar en l'acte d'ahir la situació de l'exsecretari general. Segons ell, Maldonado –«que és un senador a Madrid que en teoria s'encarrega d'afers de l'OTAN»– està intervenint en la política d'esports del govern sense tenir cap càrrec oficial. «Que jo sàpiga és el responsable d'esports d'un partit i, per tant, no és la seva feina participar en el govern», va precisar Moner. Maldonado, amb tot, també nega aquest punt de manera categòrica i fa ressaltar la seva voluntat de no intervenir en cap afer que afecti la UFEC.

Maldonado és president de la Taula Assessora de l'Esport Català. Va ser l'últim secretari general de l'Esport amb Jordi Pujol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)