Inyaki Freixa va forçar el tercer duel amb un gol d'or a la pròrroga

Roger Pallarols
ENTRENADOR ATLÈTIC
«Hem aprofitat les oportunitats per avançar-nos, però a la represa ens hem endarrerit i contra els madrilenys això es paga»
«Hem de corregir errors, però sobretot no ens podem tancar»

Un gol d'or a la pròrroga d'Inyaki Freixa va permetre a l'Atlètic imposar-se al Club de Campo (3-2) en el segon partit de la final i forçar el tercer i definitiu que es disputarà avui també a Can Salas (12.30 h). La pluja va ser la protagonista inesperada de la jornada i va provocar que la cita s'ajornés dues vegades. El partit estava previst a dos quarts d'una i al final la bola va començar a rodar a les cinc de la tarda.

Els vallesans, empesos per la necessitat del triomf i els seus incondicionals, van controlar la primera meitat, encara que els visitants van firmar les primeres ocasions de gol. Però va ser un miratge. El domini a l'herba es va traduir també en el marcador. Primer Miki Delàs (21') i després Oriol Peremiquel (28') en un penal córner van avançar els catalans.

El resultat, no definitiu però sí tranquil·litzador, feia pensar en una segona meitat de tràmit abans del tercer i definitiu duel. Però l'Atlètic va endarrerir la seva posició en el camp i això ho va aprofitar el Club de Campo per intentar evitar el desempat, que preveuen més complicat. Els madrilenys, conduits per un excel·lent Edi Tibau, van aprofitar dos penals córners per equilibrar el partit. Markowsky i Schickendantz van ser les mans executores. Entre un gol i l'altre, els vallesans van desaprofitar un penal córner per canviar la sort de l'enfrontament. La sort, però no del matx sinó de l'eliminatòria, també hauria pogut canviar radicalment si el Club de Campo hagués transformat dos penals córners que van glaçar Can Salas quan faltava un minut per al final. Però la pilota no va entrar fins que Inyaki Freixa li va etzibar el cop definitiu a la pròrroga.

Avui els dos equips s'hauran de sobreposar a l'esforç d'ahir i l'Atlètic confia en el factor camp per revalidar el títol.