Hoquei sobre herba

HOQUEI HERBA

FINAL DE LLIGA DIVISIÓ D'HONOR

El tercer títol consecutiu

L'Atlètic derrota el Club de Campo (3-2) i guanya el dinovè títol de lliga de la història

El tercer i definitiu partit de la final és molt anivellat i es decideix a cinc minuts de la fi

Roger Pallarols
ENTRENADOR DE L'ATLÈTIC
«Estem orgullosos pel títol i per haver superat un gran rival, el Club de Campo, que tothom donava com a favorit»
«Hem sabut patir en el nostre camp i davant la nostra gent i hem aconseguit una fita històrica»
«Ells tenen millors individualitats però nosaltres com a equip som superiors. Tenim més caràcter, més esperit i més sentiment d'equip»
«Des que hi ha play-off hem guanyat set títols i hem arribat a les vuit finals»

L'Atlètic de Terrassa va derrotar el Club de Campo de Madrid per un ajustat 3-2 en el tercer i definitiu partit de la final de la divisió d'honor, i va guanyar el seu dinovè títol de la història i tercer de manera consecutiva. Des que la lliga es decideix amb un play-off els egarencs han arribat a les vuit finals i han aconseguit el títol en set. Aquesta temporada els homes que entrena Roger Pallarols han sabut remuntar ja que van perdre a Madrid en el primer partit (5-4), després es van imposar en el segon, jugat dissabte, a la pròrroga (3-2), i ahir es van emportar la victòria quan faltaven només cinc minuts per acabar (3-2).

El conjunt madrileny va començar el partit amb ganes d'anar a l'atac i va començar a disposar de penals a l'àrea de Cristian Peñalba, però el porter i els seus companys van estar encertats i en la primera meitat van saber evitar el gol en les sis oportunitats de què va disposar el Club de Campo. Fins al minut 20 del primer temps l'Atlètic no es va apropar a la porteria rival però va desaprofitar les primeres ocasions fins que en el minut 30 Inyaki Freixa va fer l'1-0 amb què es va arribar al descans.

En l'inici de la segona meitat els madrilenys es van fer amb el control de la pilota i en el minut 46 i en el seu vuitè penal Willy Schickendantz va empatar. Cinc minuts després l'àrbitre no va donar un gol de penal als locals però això no els va influir i en el minut 54 Roc Oliva va marcar de penal (2-1). El jugador groc-i-negre va agafar la direcció del seu equip i els locals van tornar a dominar el joc. Quan només quedaven nou minuts per al final, però, novament Schickendantz va marcar i el matx es va tornar a anivellar. L'Atlètic va poder tornar a posar-se per davant en la jugada següent però no va ser fins que faltaven cinc minuts per al final que Oliva va marcar de penal el gol de la victòria.

En els darrers minuts els madrilenys van buscar el gol de l'empat per forçar la pròrroga però no van aprofitar les ocasions, la més clara un penal que el porter Peñalva va aturar. L'Atlètic es va mostrar ordenat, va controlar el joc i va aconseguir una victòria que li ha donat un nou títol de lliga per al seu palmarès.

EL PALMARÈS

GUANYADOR
TEMPORADA
Atlètic
2010/11
Atlètic
2009/10
Atlètic
2008/09
Polo
2007/08
Atlètic
2006/07
Atlètic
2005/06
Atlètic
2004/05
Atlètic
2003/04
Polo
2002/03
Polo
2001/02
Club Egara
2000/01
Títols totals:
Atlètic (19), Club Egara (13), RC Polo (10), CD Terrassa, Club de Campo i Gaviria San Sebastian (1)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)