Més esport

Primer amistós internacional dels ‘altres'

Futbol Sala. La Lliga Catalana de Futbol Sala organitza un amistós contra Romania amb una selecció catalana amateur que intenta guanyar galons respecte a l'altra selecció de casa (Futsal)

Nou capítol de les seleccions catalanes de futbol sala. Si fins ara només la selecció catalana Futsal (lligada directament a la Federació Internacional de Futbol Sala), podia gaudir de partits internacionals (europeus, mundials...), l'altre selecció catalana, en aquest cas la que està lligada a la Lliga Catalana de Futbol Sala i a la RFEF també ho podrà fer, encara que en grau menor, en un amistós.

Així doncs, demà a partir de les 20.15 h, i amb entrada gratuïta, al pavelló municipal de Guissona tindrà lloc un amistós contra la potent selecció de Romania, actualment entrenada pel mataroní Sito Rivera. El seleccionador català serà Andreu Plaza, un entrenador amb una àmplia experiència en el futbol sala –fins i tot va ser el seleccionador català de Futsal de manera puntual en un torneig a Rússia fa anys– i que actualment és el tècnic del filial del FC Barcelona.

Ganes de futur


A partir d'aquest any, la Lliga Catalana de Futbol Sala té la intenció de celebrar aquest esdeveniment un o dos cops l'any (es parla d'un per Nadal i l'altre a l'estiu), i si pot ser, amb la presència dels millors jugadors catalans. Molts dels quals ja han manifestat la seva predisposició a assistir-hi, si fos el cas.

Som els que som, i intentarem donar la cara contra un gran rival i aconseguir un bon resultat davant la nostra afició
Evidentment, no és la selecció més potent que pot presentar Catalunya, però les dates no ens han ajudat
És un pas endavant perquè es vol revifar el tema i és una manera d'engrescar la gent amb el futbol sala
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)