Rugbi

Els ‘pumas' sobreviuen en un final catàrtic contra Escòcia

Rugbi. L'Argentina compra el bitllet per als quarts de final de la copa del món gràcies a una marca del suplent González Amorosino quatre minuts abans del final (12-13)

Els pumas van treure el tradicional punt d'honor per endur-se una victòria que els situa pràcticament als quarts de final de la copa del món. El triomf contra Escòcia (12-13) va arribar en un partit en què els dos equips van deixar-se l'ànima al terreny de joc. Escòcia fa un parell d'anys que intenta ressuscitar de la mà d'Andy Robinson, però no se n'acaba de sortir. Els escocesos, de fet, no es classificaran per als quarts de final per primer cop en la història de la copa del món.

El desenllaç d'ahir va ser èpic. Escòcia tenia el partit pràcticament resolt quan el suplent Parks amb un drop va establir el 12-6 quan faltaven set minuts per al final. La reacció argentina va ser furibunda. L'ala González Amorosino va agafar la pilota en l'atac següent, es va desfer de tothom i la va clavar en la zona de marca i Contemponi va transformar el 12-13.

Els irlandesos es mantenen invictes

Irlanda, després de la seva sorprenent victòria contra Austràlia, va tornar a donar ahir una imatge d'equip fiable amb una victòria inapel·lable contra Rússia (62-12), un triomf que va arribar amb el punt de bonificació ofensiva, que era el principal objectiu del dia. Els irlandesos es jugaran el primer lloc del grup contra Itàlia el proper diumenge.

En l'altre partit del dia, Samoa manté les seves esperances de continuar endavant amb una soferta victòria contra Fidji (7-27). Les esperances de l'equip de Pacífic passen per una victòria contra Sud-àfrica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)