Primera exhibició del Dan Carter de Sant Boi

Rugbi. El neozelandès Thompson clava sis cops de càstig i lidera el triomf de l'equip

Santboiana23

ORDIZIA17

La Santboiana va estrenar-se en la lliga al Baldiri Aleu amb una soferta victòria contra l'Ordizia, subcampió la temporada passada. L'equip va anar de menys a més en un partit irregular en què l'autèntica figura va ser el neozelandès Isaac Thompson, una de les incorporacions de l'equip. El mig d'obertura, com si fos el gran capità dels All Blacks (Dan Carter), va exhibir-se davant la seva nova afició encertant sis cops de càstig (quatre en la segona part), que van acabar capgirant el marcador.

Tot i que el partit va començar amb una matinera marca de la Santboiana, l'equip del Llobregat va cometre durant els primers 40 minuts massa errades en el joc a la mà i els visitants ho van aprofitar per anar al vestidor amb avantatge (8-12).

En la segona part, els catalans van millorar en totes les facetes del joc, però qui realment va fer la feina va ser Thompson, que va encadenar un xut rere un altre davant l'admiració del públic i els seus propis companys.

SANTBOIANA: Barsalobre, Acevedo, Sagario, Massoni, Lyons, Guerrero, Palomo, Oliver, Puigvert, Thompson, Palau, Le Rroux, Richmond, Lewis i Garcia. També van jugar Severino, Llorens i Miniño. ORDIZIA: Abanzabalegi, Grenae, Lolotonda, Del Río, Parker, Álvarez, Iborri, Lerma, Huxsor, Krolz, Goya, Simpson, Tudela, Arena i Martín. MARCADOR: 5-0 (4') Palomo. 5-5 (10') Goya. 8-5 (25') Thompson. 8-12 (28') Krolz i Huxsor. 11-12 (45') Thompson. 11-17 (48') Del Río. 14-17 (64') Thompson. 17-17 (67') Thompson. 20-17 (70') Thompson. 23-17 (75') Thompson. ÀRBITRE: Fernández Soria.